Äitin pyysi työpaikalleen tekemään marianne hyydyke kakun ja minähän ryhdyin tuumasta toimeen.

 

Pohjaan pistin yhden paketin digestive-keksejä ja sulatettua margariinia.

Täyte: 

5 liivatelehteä

1 prk 2,5dl flora vispi

200g maitorahka

150g maustamatonta tuorejuusto

1 levy Marianne suklaata

tilkka kiehuvaa vettä.

 

Liivatteet likoamaan kylmään veteen n.10minuuttia. Vatkaa vispi kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon rahja ja tuorejuusto.

Sulata suklaa vesihauteessa. Liota liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä ja kaada ohuena nauhana kerma-rahka-juusto seokseen koko ajan vatkaten. Lisää lopuksi sulatettu suklaa ja kaada irtopohja vuokaan pohjan päälle. 

Anna hyytyä jääkaapissa 4-5 tuntia tai parhaimmillaan kun antoi yön yli hyytyä. :) 

Päälle pistin vain ylijäämä kerman ja tummaa suklaata rouhittuna.