Pohjaan tuli 150g digestive keksejä ja 50g kaura keksejä+ sulatettua margariinia.

Täyte: 

2,5dl Flora vispiä

200g maitorahkaa

150g maustamaton tuorejuusto

n. 0,5 dl sokeria

2 pss pätkis suklaa karkkeja

5 liivatelehteä

tilkka kiehuvaavettä

 

Rouhi keksit ja sulata margariini, sekoita keksit+ margariini sekaisin ja painele irtopohja vuoan pohjalle.

Laita liivatelehdet kylmään veteen n.10minuutiksi ja vatkaa sillä välin kerma vaahdoksi. Lisää kermaan maitorahka+sokeri+ tuorejuusto. Sulata pätkis suklaan vesihauteessa (mikrossa välillä sekoittaen). Lisää suklaat seokseen koko ajan sekoittaen ja lopuksi liuota liivatteet kiehuvaan vesi tilkkaan ja lisää ohuena nauhana koko ajan sekoittaen täytteen sekaan. Kaada pohjan päälle ja anna hyytyä 4-5 tuntia/ yön yli.